Куентин Тарантино готви продължение на дилогията Убий Бил“. Режисьорът разказа за

...
Куентин Тарантино готви продължение на дилогията Убий Бил“. Режисьорът разказа за
Коментари Харесай

Тарантино иска трета част на „Убий Бил“

Куентин Тарантино готви продължение на дилогията „ Убий Бил “. Режисьорът описа за проектите си в радиошоуто Andy Cohen Live, фрагмент от което е оповестен в YouTube. „ Точно нощес вечерях с Ума Търман в един японски ресторант, тя наподобява ужасно. Споменах й, че имам концепция какво ще се случи с Булката по-нататък - и идея по какъв начин да го направя. Този филм ще е нещо по-различно, не желая някакво неуместно премеждие, тя не го заслужава. Булката се бори дълго и настойчиво, мисля, че ще бъде доста забавно. “

Тарантино прецизира, че ще направи „ Убий Бил 3 “ „ не по-скоро от 3 години “, само че сигурно това ще е идващият му филм след „ Имало едно време... в Холивуд “. Междувременно режисьорът заяви, че работи по други планове - написал е пиеса и сюжет за петсериен ефирен филм. 

Преди два месеца в диалог с Мартин Скорсезе Тарантино загатна, че написа и книга, която се надява да приключи през идния март. Така че описът му със задания, преди да се заеме с „ Убий Бил 3 “, е много дълъг. През лятото имаше и спекулации за негов евентуален план " Джанго против Зоро ".

През 2016 година режисьорът разгласи, че е решил да завърши филмовата си кариера, откакто снима 10 заглавия - с ангажимента, че брои двете елементи на „ Убий Бил “ за един. Това би трябвало да значи, че най-вероятно и след „ Убий Бил 3 “ отново ще е снимал единствено 9 кино лентата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР